Duurzaam eten - Dit wil je weten

Weet jij waar het eten op je bord vandaan komt? En waarom is het eigenlijk belangrijk dat je dat weet?

Duurzaam eten

Sessie 1: Algemene info rond duurzaam eten. Voordeel van seizoensgebonden en gevarieerd eten. Plezier van nieuwe dingen ontdekken en genieten van de smaak van pure producten.

Sessie 2: Korte Keten, welke producenten zijn er in de omgeving van Hasselt? Welke organisaties bestaan er? Welke mogelijkheden zijn er voor jou?

Sessie 3: Hoe zorg je dat duurzaam niet duurder is. Tips & tricks, restverwerking, energieverbruik in de keuken, maaltijdplanning, huis-tuin en keukenmiddeltjes, recepten vinden.

Praktische info

  • Taalniveau: 3 taaliconen. Deze cursus is toegankelijk voor iedereen die vrij veel Nederlands begrijpt en ook iets kan vertellen.
  • Thema: Duurzaam samenleven
  • Werkvorm: lezing
  • Begeleider: Christel Vanderheyden
  • Aantal sessies: 3 sessies van 2u
  • Aantal deelnemers: minimum 12, maximum 20
  • Prijs: € 300 + kilometervergoeding
  • Materiaal: Beamer

Vragen? Interesse?

Contacteer onze medewerkers

Wil je deze activiteit programmeren? Contacteer Inge, zij helpt je verder.
Heb je vragen over de inhoud van de activiteit? Contacteer de vormingswerker.

Inge Schops

onthaal en administratie Meer info

Veerle Timmermans

vormingswerker Meer info