Ambertuin - buiten 1

Over ons

Wij Limburgers

Leren in je vrije tijd

Bij Avansa Limburg leer je iets bij in je vrije tijd. We geven cursussen en workshops en organiseren ook andere activiteiten: een uitstap, een kunstproject, een debat, een leesgroep, een film, … Bij Avansa leer je altijd samen met andere mensen.

We vinden levenslang leren belangrijk. Want leren maakt mensen sterker. En sterke mensen maken de samenleving beter.

Oost West - Claire Ruth Georges

Iedereen is welkom

Alle volwassen Limburgers zijn welkom bij Avansa. Heb je assistentie nodig? Of spreek je nog niet zo goed Nederlands? Heb je een klein budget? Ook dan kan je deelnemen. Onze activiteiten zijn er voor iedereen.

Je kan in heel Limburg deelnemen aan activiteiten van Avansa. We werken samen met jouw lokaal cultuurcentrum, bibliotheek of dienstencentrum. Maar ook met verenigingen en vrijwilligers uit jouw buurt.

Heel fijn dat ik via verhoogde tegemoetkoming zo mooie cursussen kan volgen
Deelnemer aan de vorming "Ik ben goed genoeg"
Gebouw

Open huis

In ons gebouw in het centrum van Hasselt ben je welkom met je vragen. We helpen je graag verder. Neem een boek uit onze geefkast, lees de krant in de zithoek, of spaar een UiTPAS-punt aan de balie. Kom maar binnen!

Vormingplussen

​Avansa?

Dat was vroeger Vormingplus. Dertien regionale sociaal-culturele organisaties in Vlaanderen. We werken met steun van de Vlaamse overheid. Meer weten? www.avansa.be.