Zelf confituur maken

© Heidi Neven

Afvalvrij mei

Start wo 5 juni '24
19:00 - 22:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 10
Alle prijzen

Waar Domein Kiewit
Putvennestraat 108
3500 Hasselt

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Samen gaan we aan de slag om confituur te maken. We werken met minder suiker en recycleren oude glazen potten. Zo werk je mee aan Afvalvrij Mei.

Heidi Neven is bezielster van Zelfgemaakt: haar eigen bedrijfje waarin ze lekkere dingen maakt, die tegelijk gezond zijn. De letters ZELF vatten haar visie op heerlijk eerlijke producten samen:

  • Zonder geraffineerde suikers,
  • Ecologisch,
  • Lokaal en Lekker,
  • en Fair.

Samen met Avansa geeft ze workshops confituur maken. Zonder schadelijke additieven, maar puur natuur. Met een pak minder suiker dan de producten uit de supermarkt. We gebruiken enkel hoogwaardige ingrediënten uit lokale verantwoorde fruitteelt. Je leert dus niet alleen confituur maken, maar omarmt ook een gezonde levensstijl voor jezelf en je omgeving.

Praktisch

Breng mee: een propere glazen bokaal met schroefdop van 300-350 ml.
Een mesje en snijplank, en eventueel een schort.

Sessies

  • wo 5 juni '24
    19:00 - 22:00
    Domein Kiewit - Default

Locatie(s)

Prijs

  • Standaardprijs
    € 10
  • Verhoogde tegemoetkoming
    € 2

Begeleiding

Heidi Neven

Heidi is de zaakvoerster van het bedrijf Zelfgemaakt. Enkele jaren geleden besloot ze om een lang…
Meer over Heidi Neven

In samenwerking met

Meer zoals dit

Deze activiteit maakt deel uit van het project Afvalvrij mei