Theater: Tot de dood ons scheidt

© Het Laatste Bedrijf / de Mannschaft

Club Cultuur Hasselt

Start di 20 mei '25
20:00 - 22:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 20
Alle prijzen

Waar Cultuurcentrum Hasselt
Kunstlaan 5
3500 Hasselt

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Het Laatste Bedrijf / De Mannschaft

Zat jij toevallig in de (goed gevulde) theaterzaal bij de voorstelling Poupehan (CCHA, 2023)? Dan moet je niet twijfelen om kaartjes bestellen voor deze Tot de dood ons scheidt. De lijn van Poupehan - heerlijke humor in een frisse enscenering en een wervelende tekst - wordt namelijk doorgetrokken in een nieuwe voorstelling. Opnieuw met Viv Van Dingenen en Lucas Van Den Eynde, dit keer bijgestaan door Michaël Pas en Lynn van Royen.


Na de plotselinge dood van de oudste broer, Rudy, komt de familie bij elkaar om rond het lichaam te rouwen en de begrafenis voor te bereiden. Dat de familie elkaar al erg lang niet gezien heeft, dat oude vetes nooit zijn bijgelegd, dat er al jaren niet wordt gesproken met elkaar… dat wordt ineens allemaal vergeten. Want een bloedband is iets bijzonders en vooral, bloed kruipt waar het niet gaan kan. Toch?


Tot de dood ons scheidt is een tragikomische voorstelling over het leven zoals we dat allemaal kennen. Over familie, over messen in ruggen, over vergeten en vergeven, over verdriet, over dromen, over schijnheiligheid, over broers en zussen, over de kleine en grote dingen in het leven, over oude koeien, over de dingen die gaan komen maar vooral over de dingen die komen te gaan.

Praktisch

We komen om 19u45 samen in de inkomhal van het CCHA.

Sessies

 • di 20 mei '25
  20:00 - 22:00
  Cultuurcentrum Hasselt - Lokaal

Locatie(s)

Prijs

 • Standaardprijs
  € 20
 • Verhoogde tegemoetkoming
  € 4,4

Begeleiding

Eddy Beuten

Avansa Limburg tot een inclusieve organisatie maken, waar elke deelnemer zich goed voelt: dat is de…
Meer over Eddy Beuten

Meer zoals dit

Deze activiteit maakt deel uit van het project Club Cultuur