Lekker Duurzaam

© Sven Hilker

Lezing door Barbara Creemers en Bright Adiyia

Start do 26 februari '26
20:00 - 22:00

1 Sessie

Prijs

Prijs: € 29
Alle prijzen

Waar Avansa Limburg vzw
Cellebroedersstraat 15
3500 Hasselt

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Hoe maak je bewuste keuzes in je voeding zonder in te boeten op smaak? Tijdens deze lezing ontdek je de tien basisprincipes van duurzame voeding, helder uitgelegd door Barbara Creemers. Eén van die principes – “Geef de boer waar voor zijn geld” – wordt extra belicht door Bright Adiyia, verantwoordelijke van Buurderij Hasselt.

Barbara Creemers werkt al haar hele carrière rond duurzame voeding: als communicatie-expert, blogger, coördinator bij Velt, in het federaal parlement en nu als oprichter van een coöperatie. Ze combineert kennis met praktijkervaring in workshops, haar eigen moestuin en zelfs olijfboomgaarden. Verwacht dus een goed onderbouwde en inspirerende sessie.

Bright Adiyia brengt zijn ervaring als voormalig kabinetsmedewerker bij Groen en zijn lokale betrokkenheid als verantwoordelijke van Buurderij Hasselt. Samen zorgen ze voor een lezing die niet alleen informatief is, maar ook praktisch toepasbaar.

Praktisch

Wat mag je verwachten?
• Uitleg over de tien basisprincipes van duurzame voeding
• Concrete tips om duurzamer te eten
• Inzicht in eerlijke handel en lokale initiatieven
• Ruimte voor vragen en uitwisseling

Sessies

  • do 26 februari '26
    20:00 - 22:00
    Avansa Limburg vzw - Patio - gelijkvloers

Locatie(s)

  • Avansa Limburg vzw Cellebroedersstraat 15
    3500 Hasselt Toon op kaart

Prijs

  • Prijs
    € 29
  • Verhoogde tegemoetkoming
    € 5,8

Begeleiding

Bright Adiyia

Bright is Adviseur Klimaat, Energie, Mobiliteit en Milieu bij het kabinet van minister Petra De…
Meer over Bright Adiyia

Barbara Creemers

medewerker bij Velt (Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren) en groene duizendpootdaarnaast…
Meer over Barbara Creemers

Meer zoals dit

Deze activiteit maakt deel uit van het project Korte Keten Limburg