Zelf confituur maken: Pierreke Pit

© Heidi Neven

Confituur van peer met gember

Start wo 11 september '24
19:00 - 22:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 20
Alle prijzen

Waar Gildezaal Kuringen
J. Van Oostenrijkstraat 65
3511 Kuringen

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

In deze workshop leer je lekkere confituur maken met minder suiker en veel smaak. Vandaag maken we Pierreke Pit: extra confituur peer met gember.

Heidi Neven is bezielster van Zelfgemaakt: haar eigen bedrijfje waarin ze lekkere dingen maakt, die tegelijk gezond zijn. De letters ZELF vatten haar visie op heerlijk eerlijke producten samen:

  • Zonder geraffineerde suikers,
  • Ecologisch,
  • Lokaal en Lekker,
  • en Fair.

Samen met Avansa geeft ze workshops confituur maken. Zonder schadelijke additieven, maar puur natuur. Met een pak minder suiker dan de producten uit de supermarkt. We gebruiken enkel hoogwaardige ingrediënten uit lokale verantwoorde fruitteelt. Je leert dus niet alleen confituur maken, maar omarmt ook een gezonde levensstijl voor jezelf en je omgeving.


In deze workshop staat 'Pierreke Pit' op het menu. Pierreke Pit vindt het niet snel te pikant. Maar jalapeñopepers, daarvan wordt hij ambetant.

Praktisch

Breng mee: een propere glazen bokaal met schroefdop van 300-350 ml.
Een mesje en snijplank, en eventueel een schort.

Sessies

  • wo 11 september '24
    19:00 - 22:00
    Gildezaal Kuringen - Default

Locatie(s)

  • Gildezaal Kuringen J. Van Oostenrijkstraat 65
    3511 Kuringen Toon op kaart

Prijs

  • Standaardprijs
    € 20
  • Kortingsprijs
    € 16
    Korting voor: (1) studenten, (2) personen met een werkloosheidsuitkering, (3) gepensioneerden, (4) personen met een ziekte- of invaliditeitsuitkering, (5) personen die geen diploma hoger onderwijs hebben (maximum secundair onderwijs behaald).
  • Verhoogde tegemoetkoming
    € 4

Begeleiding

Heidi Neven

Heidi is de zaakvoerster van het bedrijf Zelfgemaakt. Enkele jaren geleden besloot ze om een lang…
Meer over Heidi Neven