Juli 2022 - juni 2023

Water: vriend én vijand

Afbeelding2

Wat is de plaats van water in jouw omgeving? Hoe zien de waterlandschappen in Limburg er uit? Welke plaats neemt water in in jouw leven en omgeving? Hoe ziet een teveel aan water er uit? Of een tekort?

Maar water brengt ook waterpret, ontspanning en plezier...

Water kan een goede vriend, maar ook een geduchte vijand zijn. En net die verschillende gezichten van 'water' willen we graag in beeld brengen via de fotowedstrijd ‘Water: vriend én vijand’.

De 20 beste foto's die worden ingediend tussen 1 juli en 30 september worden geselecteerd door een vakjury en worden op meerdere plaatsen in Limburg tentoongesteld.

We voorzien ook nog enkele mooie prijzen voor de 2 beste foto's die geselecteerd worden door de vakjury, en een publieksprijs, voor de foto die de meeste likes haalt op Facebook en Instagram.

Afbeelding1

Hoe deelnemen?

Iedere deelnemer mag maximaal 2 foto’s ingestuurd worden, hieraan kan ook een begeleidende tekst toegevoegd worden.

Alleen inzendingen ingestuurd via mail of Wetransfer op het emailadres water@avansa-limburg.be komen in aanmerking. De wedstrijd staat open voor fotografen van alle niveaus en in alle disciplines.

Aan volgende voorwaarden moet elke ingezonden foto voldoen:

  • Bestandsnaam: de omschrijving van de beelden bestaat uit drie delen: naam(underscore)voornaam(underscore)nummering(punt)jpeg (bvb: mario_knippenberg_1.jpeg)
  • Bestandgrootte: bestanden moeten bij het versturen via mail kleiner zijn dan 5MB. Grotere bestanden dienen te worden verstuurd via Wetransfer. Bij selectie zal door de organisator indien nodig gevraagd worden een bestand in hogere resolutie te bezorgen. Indien dit niet ter beschikking is, kan de deelname aan de tentoonstelling niet gegarandeerd worden.
  • Bestandformaat: jpeg
  • Oriëntatie: zorg ervoor dat je foto juist georiënteerd is. Tijdens de selectie wordt geen enkele kanteling toegepast.
  • Kaders rond de beelden, namen of watermerken zijn NIET toegelaten

Download hier het wedstrijdreglement.

2445920 social media facebook instagram logos bundel gratis vector

Klik hier om alle inzendingen al te bekijken op de Instagram- en Facebookpagina's van de wedstrijd.

Wil je graag meer info over de fotowedstrijd? Contacteer dan Mario.

Mario Knippenberg

vormingswerker Meer info

In samenwerking met