Juli 2022 - juni 2023

Water: vriend én vijand

Wateroverlast en droogte lijken de twee gezichten van de klimaatverandering in onze contreien. De maat is zoek: verzuipen of uitdrogen. Ons klimaat zoekt de uitersten op. Avansa Limburg wil dit in beeld brengen en erover in discussie gaan.

Wat is de plaats van water in jouw omgeving? Hoe zien de waterlandschappen in Limburg er uit? Welke plaats neemt water in in jouw leven en omgeving? Hoe ziet een teveel aan water er uit? Of een tekort? Maar water brengt ook waterpret, ontspanning en plezier...

Fotowedstrijd

Water kan dus een goede vriend, maar ook een geduchte vijand zijn. En net die verschillende gezichten van 'water' brachten in beeld via de fotowedstrijd ‘Water: vriend én vijand’. (Amateur-)fotografen zonden meer dan 100 beelden in. De 20 beste foto's werden geselecteerd door een vakjury en worden op meerdere plaatsen in Limburg tentoongesteld.

Educatief aanbod

De fotowedstrijd is nog maar het begin. Vanaf najaar 2022 starten we een educatief aanbod over water en duurzame ruimtelijke ordening. Onderaan deze pagina zie je alle geplande activiteiten. Klik erop om je in te schrijven.

Afbeelding1

Bekijk alle foto's

Klik hier om alle inzendingen te bekijken op de Facebookpagina van de wedstrijd.

Meer info

Contacteer Mario

Wil je graag meer info over de fotowedstrijd, of het educatieve aanbod over water en duurzame ruimtelijke ordening? Contacteer dan Mario.

Mario Knippenberg

vormingswerker Meer info

In samenwerking met