Noordkaap: Winterthur

© Jan van Hecke

Club Cultuur Maasmechelen

Start do 24 oktober '24
20:15 - 22:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 34
Alle prijzen

Waar CC Maasmechelen
Koninginnenlaan 42
3630 Maasmechelen

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

De unieke liveperformance van Noordkaap, de band die in de jaren negentig na zijn overwinning in HUMO's Rock Rally (1990) furore maakte met de Turacover Arme Joe, is nog altijd even krachtig. Naast de onmiskenbare energie, uitmuntende muzikaliteit en ongeëvenaarde 'Sturm und Drang' van de band, zijn het de knappe teksten die het publiek raken. Hits als Panamarenko, Een Heel Klein Beetje Oorlog, Wat Is Kunst, Satelliet Suzy, Het Zou Niet Mogen Zijn, Druk In Leuven en het nationale erfgoed Ik Hou Van U zorgen er nog steeds voor dat meerdere generaties fans zich ontroerd voelen.

Nu zakt één van onze beste muzikale livebands af naar de theaters. Afgelopen zomer stond de groep nog op alle grote Belgische podia en sloot zijn festivalzomer af met een zinderend optreden in het OLT Rivierenhof. Het is in 2024 precies dertig jaar geleden dat de single Druk In Leuven de voorloper was van het album Gigant, waarmee Noordkaap doorbrak bij een breed publiek.

Dit najaar komt Noordkaap voor het eerst naar CC Maasmechelen met songs die tijdens de afgelopen concerten minder aan bod kwamen (je zou het een rijk oeuvre kunnen noemen). Een andere beleving, maar ook elektrisch en zeer intens!

Sessies

 • do 24 oktober '24
  20:15 - 22:00
  CC Maasmechelen - Lokaal

Locatie(s)

 • CC Maasmechelen Koninginnenlaan 42
  3630 Maasmechelen Toon op kaart

Prijs

 • Standaardprijs
  € 34
 • Verhoogde tegemoetkoming
  € 7

Begeleiding

Eddy Beuten

Avansa Limburg tot een inclusieve organisatie maken, waar elke deelnemer zich goed voelt: dat is de…
Meer over Eddy Beuten

In samenwerking met

Meer zoals dit

Deze activiteit maakt deel uit van het project Club Cultuur