Danswandeling: dans de dag uit

© Wikimedia Commons

Bij zonsondergang in de Molenheide in Zonhoven

Start do 8 augustus '24
19:00 - 21:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 11
Alle prijzen

Waar De Teut
Holsteenweg 28
3520 Zonhoven

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Kom je mee dansen in de natuur? Amaryllis Luyten, docente dansimprovisatie, neemt je mee op pad. Je zet alles wat je ziet, hoort en ruikt om in beweging. Deze keer trekken we bij zonsondergang naar de Molenheide in Zonhoven.

Begeleidster Amaryllis houdt van kruisbestuivingen tussen dans en andere disciplines. Ze vertelt: "Ik ben een fervente wandelaar, en de Limburgse natuur is er één uit duizend. Als ik ga wandelen voel ik vaak inspiratie. Dan krijg ik zin om wat ik voel, zie en ruik in dans of beweging om te zetten. De natuur brengt rust en inspireert. Dat in jezelf opnemen, en uiten aan de hand van beweging in je lichaam is magisch. Je voelt je deel van een groter geheel, van het natuurlandschap. Ik hoop die ervaring te mogen delen met anderen."


Denk je dat je niet goed kan dansen? Dat is niet erg. Iedereen kan meedoen. Door simpelweg te bewegen, in alle eenvoud, beleef je de prachtige natuur van de Molenheide op een andere manier. Amaryllis leert je een eigen 'danstaal' aan. Op die manier sta je stil bij de pracht van de natuur, en ben je je bewust van hoe je eigen lichaam contact maakt met de omgeving. Zo hoef je even helemaal niet na te denken, en ontsnap je aan de druk van alledag.

Praktisch

Draag kleding en schoenen waarin je makkelijk kan bewegen.
Breng ook zeker een drinkbus mee.

We komen samen aan de parking van de hondenschool: Kapelbergweg 50, Zonhoven

Sessies

 • do 8 augustus '24
  19:00 - 21:00
  De Teut - Default

Locatie(s)

Prijs

 • Standaardprijs
  € 11
 • Kortingsprijs
  € 7
  Korting voor: (1) studenten, (2) personen met een werkloosheidsuitkering, (3) gepensioneerden, (4) personen met een ziekte- of invaliditeitsuitkering, (5) personen die geen diploma hoger onderwijs hebben (maximum secundair onderwijs behaald).
 • Verhoogde tegemoetkoming
  € 2,2

Begeleiding

Amaryllis Luyten

Amaryllis danst vooral dansimprovisatie en Argentijnse tango. Ze experimenteert graag met…
Meer over Amaryllis Luyten