Concert: Novastar

© Novastar

Club Cultuur Maasmechelen

Start za 15 maart '25
20:15 - 22:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 30
Alle prijzen

Waar CC Maasmechelen
Koninginnenlaan 42
3630 Maasmechelen

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

The Best is Yet to Come!

Al jaren hunkeren fans van Joost Zweegers naar een carrièreoverzicht met de grootste hits uit zijn rijkgevulde oeuvre. Het antwoord op die verzuchting was altijd kort en duidelijk: ‘Nee’. Achteruitkijken was geen optie in de wereld van deze artiest.

Maar ‘Be great or be gone’ is de slogan die ook al vele jaren boven de piano van Joost Zweegers hangt. Het is vanuit deze drive dat Novastar in 2025 relevanter is dan ooit en als singer-songwriter parels blijft afleveren.

Het Engelse producersduo Mikey Rowe & Andrew Britton, met wie Joost Zweegers al een tijd samenwerkt, overtuigde hem om zijn grootste songs opnieuw op te nemen, zoals ze in 2025 zouden moeten klinken: fris, jong en tijdloos.

Het werd een rollercoaster. Maanden werd er gewerkt in studio’s in België en het VK. Met een Britse band dook Joost Zweegers in de befaamde Studio 2 van Abbey Road Studios, op exact dezelfde plaats waar zijn grote helden The Beatles hun grootste successen hebben opgenomen.

Novastar in Abbey Road. De cirkel is rond. De band zal in CC Maasmechelen prachtige hits zoals Wrong, Never Back Down, Because, The Best Is Yet To Come en Where Did We Go Wrong aan elkaar rijgen. Een niet te missen concert!

Sessies

 • za 15 maart '25
  20:15 - 22:00
  CC Maasmechelen - Lokaal

Locatie(s)

 • CC Maasmechelen Koninginnenlaan 42
  3630 Maasmechelen Toon op kaart

Prijs

 • Standaardprijs
  € 30
 • Verhoogde tegemoetkoming
  € 6,4

Begeleiding

Eddy Beuten

Avansa Limburg tot een inclusieve organisatie maken, waar elke deelnemer zich goed voelt: dat is de…
Meer over Eddy Beuten

In samenwerking met

Meer zoals dit

Deze activiteit maakt deel uit van het project Club Cultuur