Comedy: Soundos, Witte ruis

© Anne van Zantwijk

Club Cultuur Maasmechelen

Start za 22 februari '25
20:15 - 22:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 26
Alle prijzen

Waar CC Maasmechelen
Koninginnenlaan 42
3630 Maasmechelen

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Witte ruis. Een constante geluidsstroom waarvan baby’s heerlijk kunnen slapen. Ook de baby van Soundos. Hij ontspant zich dan onmiddellijk.


Soundos ervaart andere soorten ‘witte ruis’, en die hebben zeker geen kalmerende werking. Mensen die haar tegenwerken, vinden dat ze te veel ruimte inneemt of te luid is. Toetsenbordridders verspreiden haat online.

Soundos heeft besloten om zich te bevrijden van deze ruis. Die vrijheid maakt haar gelukkiger. Zorgt ervoor dat ze nóg meer schijt heeft aan de wereld en nóg zelfverzekerder wordt. Dat egoïsme heeft een positieve invloed gegeven op haar leven. Ze is gelukkig en succesvol.


You love her or you hate her: Soundos El Ahmadi. Comedian. Actrice. Covergirl. Vlaanderen leerde haar kennen tijdens De Slimste Mens ter Wereld, waar ze geen blad voor de mond nam en zowel jury als presentator op haar authentieke, ad rem-manier een hak zette. Maar in Nederland is ze al langer een fenomeen als finalist van Wie is de mol en Expeditie Robinson. Daarnaast is ze ook de eerste Nederlandse vrouw met een Netflix Special.


Wij kijken enthousiast én een beetje ongemakkelijk uit naar de nieuwe voorstelling van Soundos. Witte Ruis, nu voor het eerst op het podium in CC Maasmechelen!

Sessies

 • za 22 februari '25
  20:15 - 22:00
  CC Maasmechelen - Lokaal

Locatie(s)

 • CC Maasmechelen Koninginnenlaan 42
  3630 Maasmechelen Toon op kaart

Prijs

 • Standaardprijs
  € 26
 • Verhoogde tegemoetkoming
  € 5,4

Begeleiding

Eddy Beuten

Avansa Limburg tot een inclusieve organisatie maken, waar elke deelnemer zich goed voelt: dat is de…
Meer over Eddy Beuten

In samenwerking met

Meer zoals dit

Deze activiteit maakt deel uit van het project Club Cultuur