Vrijwilligersdag 2024: een verslag van Beyza

Op zaterdag 2 maart organiseerden we onze jaarlijke vrijwilligersdag. Stagiair Beyza schreef een verslag over de gezellige samenkomst tussen vrijwilligers en werknemers van Avansa Limburg.

Vrijwilligersdag

Op zaterdag 2 maart organiseerden we een vrijwilligersdag, en wat een knaller van een dag was het! Met een scala aan boeiende activiteiten stond er voor elk wat wils op het programma. Vrijwilligers kregen de kans om hun ideale dag samen te stellen voor verschillende ochtendactiviteiten, zoals een stadswandeling,’Hilal Zan legt je in de watten’, ‘Samen lezen’ en onze escaperoom ‘ArmMOEDIG’.

Na een ochtend vol plezier was het tijd voor een welverdiende middagpauze, waarbij we ons tegoed deden aan een open buffet en de vrijwilligers in (letterlijk) in de bloemetjes zetten. Dankzij de kleurcodes op de naamkaartjes vonden onze vrijwilligers daarna gemakkelijk hun weg naar hun groepje, waar ze konden genieten van boeiende gesprekken en nieuwe verbindingen konden leggen.

Met onze buikjes vol en onze geesten opgeladen, gingen we vol enthousiasme verder met een scala aan boeiende middagactiviteiten. Vrijwilligers hadden de keuze uit de wandeling ‘Sporen van Congo in Hasselt’, ‘Zelf confituur maken’ en ‘film ‘La vie d’une petite culotte’ met nabespreking.

Verzadigd met mooie herinneringen en stralende gezichten sloten we de dag af. Deze vrijwilligersdag was niet alleen een viering van onze toegewijde vrijwilligers, maar ook een bruisende samenkomst van gemeenschap en plezier.

Datum bericht do 7 maart '24