Korte keten - wat en hoe

Weet jij waar het eten op je bord vandaan komt? En waarom is het eigenlijk belangrijk dat je dat weet?

Korte keten wat en hoe al dan niet met kookworkshop

In deze lezing vertelt Christel hoe je eten van bij de boer tot op je bord belandt. Je leert wat jij kan doen om de weg tussen producent en consument zo kort mogelijk te houden.

Tot slot bekijken we hoe je de keten zo kort mogelijk kan houden in je eigen streek.

Praktische info

  • Taalniveau: 3 taaliconen. Deze cursus is toegankelijk voor iedereen die vrij veel Nederlands begrijpt en ook iets kan vertellen.
  • Thema: Duurzaam samenleven
  • Werkvorm: lezing
  • Begeleider: Christel Vanderheyden
  • Aantal sessies: 1 sessie van 2,5u
  • Aantal deelnemers: minimum 12, maximum 20
  • Prijs:
    • Samenwerkingsformule: € 11/7/2,2
    • Uitkoop: € 130 + kilometervergoeding
  • Materiaal: Beamer

Samenvatting

Download hier de fiche met alle inhoudelijke en praktische informatie.

Vragen? Interesse?

Contacteer onze medewerker

Mieke Vanoppen

vormingswerker Meer info