Korte keten - wat en hoe (met kookworkshop)

Weet jij waar het eten op je bord vandaan komt? En waarom is het eigenlijk belangrijk dat je dat weet?

Korte keten wat en hoe al dan niet met kookworkshop

In de lezing 'Korte keten, wat en hoe' vertelt Christel hoe je eten van bij de boer tot op je bord belandt. Je leert wat jij kan doen om de weg tussen producent en consument zo kort mogelijk te houden.

En we bekijken hoe je de keten zo kort mogelijk kan houden in je eigen streek.

Tijdens de tweede bijeenkomst koken we samen met lokale producten.

Praktische info

  • Taalniveau: 3 taaliconen. Deze cursus is toegankelijk voor iedereen die vrij veel Nederlands begrijpt en ook iets kan vertellen.
  • Thema: Duurzaam samenleven
  • Werkvorm: lezing + workshop
  • Begeleider: Christel Vanderheyden
  • Aantal sessies: 1 sessie van 2,5u + 1 sessie van 3u
  • Aantal deelnemers: minimum 12, maximum 20
  • Prijs:
    • Samenwerkingsformule: € 29/21/5,8
    • Uitkoop: € 305 + kilometervergoeding + € 7 ingrediënten per deelnemer
  • Materiaal: Beamer + keuken

Samenvatting

Download hier de fiche met alle inhoudelijke en praktische informatie.

Vragen? Interesse?

Contacteer onze medewerkers

Wil je deze activiteit programmeren? Contacteer Inge, zij helpt je verder.
Heb je vragen over de inhoud van de activiteit? Contacteer de vormingswerker.

Inge Schops

onthaal en administratie Meer info

Veerle Timmermans

vormingswerker Meer info