November 2020 - …

Vriendschapsboek voor verenigingen

Je ‘normale’ activiteiten kunnen niet doorgaan en ook samenkomen kan niet. Dat maakt het niet gemakkelijk om het contact tussen de mensen van je groep of vereniging warm te houden. Met het ‘Vriendschapsboek voor verenigingen’ kan je elkaar beter leren kennen vanop afstand.

Wat is het?

In het Vriendschapsboek zitten voor elke persoon twee fiches met een vijftiental vragen en ruimte voor eigen inbreng. Je verdeelt de fiches (bij voorkeur fysiek, indien nodig digitaal), geeft invultijd en verzamelt de fiches in het daarvoor voorziene mapje. Met je eigen ideeën en onze tips, werk je allerlei leuke acties uit om met het boekje aan de slag te gaan.

Voor wie?

Het ‘Vriendschapsboek voor verenigingen’ is er voor vaste vrijwilligers- en deelnemersgroepen. Bv. de vrijwilligersgroep van een Repair Café, een vereniging waar armen het woord nemen, de bestuursploeg van een lokale vereniging, … Twijfel je of jouw groep in aanmerking komt? Bel of mail Ina Arts.

Praktisch

Een Vriendschapsboek kost 5 euro. Daarvoor krijg je een harde kaft, twee fiches per persoon op stevig papier en ringetjes om alles netjes bij elkaar te houden. Wil je dat Avansa Limburg achteraf kopieën maakt, zodat elke persoon van je groep een exemplaar heeft, dan kost dit je 1 euro per extra boekje.

Cover Vriendschapsboek

Wij doen mee!

Bestel je Vriendschapsboek via de link hieronder
Of bel naar Ina Arts: 0476 46 01 07

Meer weten?

Contacteer onze medewerkers

Ina Arts

vormingswerker Meer info

Mieke Vanoppen

vormingswerker Meer info

Annelies Braeken

vormingswerker Meer info