September 2022 - augustus 2023

Samen Veerkrachtig 2022

Elk jaar, van 1 tot 10 oktober, zet Samen Veerkrachtig het belang van een goede geestelijke gezondheid in de kijker.

VVGG veerkracht

Tijdens de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid tellen we af naar 10 oktober: de Internationale Dag van de Geestelijke Gezondheid. Drie organisaties zijn verantwoordelijk voor deze campagne: de Vlaamse Logo’s, het Vlaams Instituut Gezond Leven en Te Gek!? Zij roepen iedereen op om samen acties te plannen. Het doel? Mentaal welbevinden en psychische kwetsbaarheid bespreekbaar maken.

Jaarthema: kracht

Dit jaar staat de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid in het teken van ‘kracht’. We hebben allemaal sterktes waar we trots op mogen zijn. Alleen… soms zien we ze niet of lijken ze vanzelfsprekend.

Onder het motto #samenveerkrachtig roepen we je op om trots te zijn op je krachten – groot en klein – en om deze krachten ook in te zetten om anderen te helpen. Want als je die gewoonte inbouwt in je dagelijkse leven, word je zelf ook gelukkiger!

Doe mee!

Ook Avansa Limburg wil werken aan geestelijke gezondheid en veerkracht. Daarom doen we mee met Samen Veerkrachtig 2022. We organiseren allerlei activiteiten waarin we je uitnodigen om positief naar jezelf te kijken, je kracht te ontdekken en jezelf en anderen te versterken. Om zo ‘samen veerKRACHTig’ te zijn. Hieronder zie je een overzicht van alle activiteiten. Klik ze aan om je in te schrijven.