Februari 2022 - juli 2022

Gelukzakskes

Enkele vrijwilligers knipten en naaiden 250 ‘Gelukzakskes’. Ze deden dat voornamelijk met restmateriaal (uit Creazi en ons netwerk).

Een Gelukzakske is een stoffen zakje waarin je een attentie stopt: een stekje van een plant, een zeepje, zelfgebakken koekjes, een gedicht,… Je geeft dat zakje, samen met een begeleidende brief, af aan iemand die je een ‘klein gelukske’ wilt bezorgen. Die persoon houdt de attentie, vult het zakje opnieuw en geeft het weer door. Zo krijgen we een ketting van ‘kleine gelukskes’.

We maken deze zakjes om wat geluk de wereld in te sturen en een glimlach op mensen hun gezicht te toveren. Meer moet dat niet zijn.

  • DSC 4279 2
  • DSC 4297 2

Onze Gelukzakskes worden verspreid via onze partners zoals verenigingen waar armen het woord nemen, lokale dienstencentra en verenigingen van etnisch-culturele minderheden. Voor ons is het leuk om weten waar alle Gelukzakskes zitten. Dat hopen we te kunnen volgen via berichtjes op deze website en onze Facebookpagina.

Als er later nog zakjes over zijn, dan zal je ook als individu een Gelukzakske kunnen aanvragen en een geluksketting opstarten.

Gelukkige groeten,

Mieke, Kathleen en Mieke

Gelukszakskes

Heb je zelf een Gelukzakske ontvangen?

En wil je er iets over vertellen? Dat kan via deze link.

Wil je meer informatie over de Gelukzakskes?

Contacteer een van onze medewerkers

Mieke Vanoppen

vormingswerker Meer info

Mieke Dury

vormingswerker Meer info

Kathleen Haesen

vormingswerker Meer info