De Warmste Week

De week voor Kerstmis wordt opnieuw de warmste week van het jaar. En dit jaar maken ze van Hasselt de warmste stad van het land. Studio Brussel en MNM zullen van 19 tot 24 december vanuit Hasselt non-stop live radio maken. Het centrale thema dit jaar is kansarmoede.

Wij vlammen mee tegen kansarmoede

Avansa Limburg steunt de Warmste Week: van 19 tot 23 december kan je onze escaperoom ArmMOEDIG komen spelen. We vragen aan elke speler een vrije gift, en verkopen soep en drankjes. De opbrengst schenken we aan het Warmste Week Fonds, dat dit jaar projecten rond kansarmoede steunt.

  • De warmste week logo rgb
  • Logo paintkwaliteit

Schrijf je in en speel mee!

Je kan de escaperoom spelen van maandag 19 december tot en met vrijdag 23 december, telkens van 10u tot 20u.
Het spel duurt ongeveer een uur, daarna is er een nabespreking die ook ongeveer een uur duurt.
Schrijf je snel in, want het aantal plaatsen is beperkt!

Hoe schrijf ik in?

  • Bel naar 011 560 100
  • Mail naar info@avansa-limburg.be
  • Of kom langs bij Avansa: Cellebroedersstraat 13-15, in het centrum van Hasselt (tussen de Havermarkt en het Leopoldplein)

Wie kan deelnemen?

Normaal is de escaperoom bedoeld voor jeugd-, sport- en andere vrijetijdsverenigingen uit Hasselt die aan inclusie willen werken. Maar tijdens de Warmste Week kan iedereen deelnemen! Kom dus met je vrienden, familie, ... en probeer of jij kan ontsnappen uit armoede.

Je kan het spel spelen met een groep van minimum 3 en maximum 6 personen.

Wil je graag met je vereniging, organisatie of klas de escaperoom komen spelen? Maak dan een afspraak met Ina, we verwelkomen je graag voor of na de Warmste Week.

Hoeveel kost het?

Dat kies je zelf. We vragen aan alle spelers een vrije bijdrage, die we aan het Warmste Week Fonds schenken. Je geeft wat je wil en kan.

Vlam klein op groter canvas voor CTA

Deze spelmomenten zijn nog vrij

Maandag 19 december: 10u, 12u, 14u, 16u, 18u
Dinsdag 20 december: 12u, 14u, 16u, 18u, 20u
Woensdag 21 december: 12u, 16u, 18u, 20u
Donderdag 22 december: 10u, 12u, 14u
Vrijdag 23 december: 10u, 12u, 14u

Steun De Warmste Week met je UiTPASpunten

Vlam met je UiTPAS mee tegen kansarmoede en steun De Warmste Week met jouw UiTPASpunten! Ruil 15 punten in en schenk zo € 5 aan het goede doel. Inruilen kan online, bij Avansa aan de balie, of bij volgende partners in Hasselt: Visit Hasselt (toeristische dienst), bibliotheek Dusart & Kuringen, zwembad Kapermolen, Stadhuis 't Scheep, Huis van het Kind, het Jenevermuseum, het Stadsmus, dienstencentra HogeVijf (Banneux en Stadspark).

UI Tpas DWW jpg

Online punten inruilen

UiTPAS-houders uit alle UiTPAS-regio's in heel Vlaanderen en Brussel kunnen 15 punten inruilen om € 5 te schenken aan De Warmste Week. Niet aarzelen dus!