Maart 2021 - …

Daar is de lente

Ja, we zijn er al vroeg bij... Maar heb je al eens gehoord van Blue Monday? Zo noemen ze de meest deprimerende dag van het jaar. Deze valt steeds op een maandag in januari. Buiten is het vaak koud, nat en donker. De nieuwjaarsfeestjes liggen achter ons en we merken dat onze goede voornemens toch niet zo eenvoudig bleken. Hoewel de winter haar charmes heeft, snakken heel wat mensen naar warmte en licht in deze donkere periode.

Heb jij last van een winterdip?

Tot aan de lente organiseren we extra leuke (online) activiteiten en sturen we geluksmails om deze donkere periode door te komen. Onderaan deze pagina zie je alle activiteiten die op de planning staan. Klik ze open om je in te schrijven.

Daar is de lente - schapen

Geluksmails

Schrijf je in voor onze aparte nieuwsbrief vol boeiende artikels, tips en activiteiten.
Je krijgt er elke week een, van Blue Monday tot de lente!

Een streepje muziek

Bij Blue Monday past natuurlijk het liedje ‘Blue Monday’ van New Order. Deze band ontstond in 1980 uit de assen van Joy Division. Na de dood van zanger Ian Curtis richtten de overige bandleden New Order op. ‘Blue Monday’ is hun bekendste nummer. Het is de ideale soundtrack bij deze blauwe maandag, de meest deprimerende dag van het jaar.

Meer informatie

Contacteer onze medewerker

Michiel Bijlemans

Meer info

In samenwerking met