Van Njambiorix tot Vistix

© Creative Commons

Een eigenzinnige maar gelukzalige verkenning van onze eetgeschiedenis in de Week van de smaak

Start vr 19 november '21
13:30 - 15:30

3 sessies

Prijs

Standaardprijs: € 33
Alle tarieven

Waar Avansa (Vormingplus) Limburg vzw
Cellebroedersstraat 13-15
3500 Hasselt

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Drie middagen verkennen we samen met Eddie Niesten de geschiedenis van wat en hoe we eten.

Aan de hand van grappige, interessante en curieuze weetjes maken we een reis door de tijd. Dit met een warme choco, koffie of thee en natuurlijk koekjes bij de hand.

Praktisch

Drie gezellige middagen met koffie, thee en koekjes.

Sessies

  • vr 19 november '21
    13:30 - 15:30
    Avansa (Vormingplus) Limburg vzw - zaal Jeker - 1e verdieping
  • vr 26 november '21
    13:30 - 15:30
    Avansa (Vormingplus) Limburg vzw - zaal Jeker - 1e verdieping
  • vr 3 december '21
    13:30 - 15:30
    Avansa (Vormingplus) Limburg vzw - zaal Jeker - 1e verdieping

Locatie(s)

  • Avansa (Vormingplus) Limburg vzw Cellebroedersstraat 13-15
    3500 Hasselt Toon op kaart

Prijs

  • Standaardprijs
    € 33
  • Kortingsprijs
    € 21
    Korting voor: (1) studenten, (2) personen met een werkloosheidsuitkering, (3) gepensioneerden, (4) personen met een ziekte- of invaliditeitsuitkering, (5) personen die geen diploma hoger onderwijs hebben (maximum secundair onderwijs behaald).
  • UiTPAS kansentarief
    € 6,6
  • Verhoogde tegemoetkoming
    € 6,6
    Bewijs dit met een klevertje van de mutualiteit. Of schrijf je in via Rap op Stap.

Begeleiding

Eddie Niesten

Copyright foto: HBvL
Meer over Eddie Niesten