Uitstap: In en rond C-Mine

© Creative Commons

Start vr 13 augustus '21
10:00 - 15:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 21
Alle tarieven

Waar C-mine Cultuurcentrum Genk
C-mine 10 /1
3600 Genk

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Samen ontdekken we de binnen -en buitenkant van C-Mine in Winterslag! In de voormiddag een ontdekkingstocht in C-Mine. In de namiddag een wandeling in de tuinwijk van Winterslag.

In de voormiddag doen we een verkenningstocht in het energiegebouw van C-Mine. Onderweg kom je verschillende indrukwekkende en interactieve installaties tegen. Een gids vertelt er alles over. In de namiddag doen we een citéwandeling in Winterslag. We stappen in het spoor van ‘Jefke Tuf’. Het was de bijnaam van Marie-Josephe, een zuster die een belangrijke rol had in de cités. Ze deed de verpleging en verzorging van de zieken, maar ze had ook altijd een luisterend oor voor iedereen. Haar bijnaam is haar gegeven door de brommer waarmee ze rondsnorde in de wijken!

Praktisch

Afspraak stipt om 10:00 aan het bezoekersonthaal van C-Mine. 's middags is er vrije tijd om te lunchen. Je kan je eigen picknick meebrengen.

Al onze activiteiten verlopen corona-veilig. Hoe zorgt Avansa hiervoor? En wat moet ik doen als deelnemer? Je lees het hier: https://avansa-limburg.be/faq

Sessies

 • vr 13 augustus '21
  10:00 - 15:00
  C-mine Cultuurcentrum Genk - Default

Locatie(s)

 • C-mine Cultuurcentrum Genk C-mine 10 /1
  3600 Genk Toon op kaart

Prijs

 • Standaardprijs
  € 21
 • Kortingsprijs
  € 17
  Korting voor: studenten, personen met een werkloosheidsuitkering, gepensioneerden, personen met een ziekte- of invaliditeitsuitkering, personen die geen diploma hoger onderwijs hebben (maximum secundair onderwijs behaald)
 • Verhoogde tegemoetkoming
  € 4
  Gelieve dit aan te tonen met het klevertje van de mutualiteit of in te schrijven via Rap op Stap.

Begeleiding

Sam Stefani

Sam is een familieman en trots op zijn Genkse roots. De taken die op Sams Avansabord liggen zijn…
Meer over Sam Stefani