Online: Bullet Journaling

© Pixabay

Start dinsdag 23 maart 2021
19:30 - 21:30

1 Sessie

Prijs

Standaardprijs: 11 euro
Alle tarieven

Waar Online
Thuis
Online op je computer, tablet of smartphone

Meer info over de locatie

Begeleiding

Een bullet journal is één schriftje waarin je naast jouw taken en afspraken ook je ideeën, dagboek, voornemens voor 2021 of inspiratielijstjes bundelt. In deze workshop krijg je meer uitleg over de methode en leer je ze meteen praktisch toepassen in je eigen schriftje.


Een bullet journal is één schriftje waarin je naast jouw taken en afspraken ook je ideeën, dagboek, voornemens voor 2021 of inspiratielijstjes bundelt. Gedaan met rondslingerende lijstjes of verloren notities. In deze workshop krijg je meer uitleg over de methode en leer je ze meteen praktisch toepassen in je eigen schriftje.


Laat je niet afschrikken door de mooi vormgegeven bullet journals die je wel eens ziet. We leggen ons in deze workshop toe op het systeem niet op illustreren en handletteren.Tot aan de lente organiseren we extra leuke (online) activiteiten en sturen we wekelijkse geluksmails om deze donkere periode door te komen. Schrijf je hier in voor onze aparte geluksmails vol boeiende artikels, tips en activiteiten.

Praktisch

Deze materialen heb je nodig tijdens de workshop:
- kladpapier, potlood, lat, gom, pen en een schrift (A4 tot A5) met stipjes*
- optioneel: kleurpotloden en fineliners (voor wie graag vormgeeft, geen must)

*schriften met zulke stipjes voor bullet journaling vind je in de HEMA, boekenvoordeel, standaard boekenhandel... .

Sessies

 • dinsdag 23 maart 2021
  19:30 - 21:30
  Online - Op computer of smartphone

Locatie

Online Thuis
Online op je computer, tablet of smartphone Toon op kaart

Prijs

 • Standaardprijs
  11 euro
 • Kortingsprijs
  7 euro
  Korting voor: (1) studenten, (2) personen met een werkloosheidsuitkering, (3) gepensioneerden, (4) personen met een ziekte- of invaliditeitsuitkering, (5) personen die geen diploma hoger onderwijs hebben (maximum secundair onderwijs behaald).
 • Verhoogde tegemoetkoming
  3 euro
  Bewijs dit met een klevertje van de mutualiteit. Of schrijf je in via Rap op Stap.

Begeleiding

Evelien Heeren

Evelien organiseert met Atelier-e (off- en online) creatieve workshops die focussen op vertragen. Ze gelooft er heel sterk in dat op die manier onthaasten in de hectiek van alledag helend is voor zowel je lichaam als je mentale welzijn. Met Atelier E zet ze in op bewuster leven, zelfzorg, zelfontwikkeling, zelfliefde én creativiteit. Neem een kijkje op www.ateliere.be

Meer over Evelien Heeren

Meer zoals dit

Deze activiteit maakt deel uit van het project Daar is de lente