Korte keten, wat en hoe met kookworkshop

© //

Start ma 10 oktober '22
19:00 - 21:30

2 sessies

Prijs

Standaardprijs: € 29
Alle prijzen

Waar GC den Ichter
16 Gildenstraat
3660 Oudsbergen

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Weet jij waar het eten op je bord vandaan komt? En waarom is het eigenlijk belangrijk dat je dat weet? In de lezing 'Korte keten, wat en hoe' vertelt Christel hoe je eten van bij de boer tot op je bord belandt. Je leert wat jij kan doen om de weg tussen producent en consument zo kort mogelijk te houden. En we bekijken hoe je de keten zo kort mogelijk kan houden in je eigen streek. Tijdens de tweede bijeenkomst koken we samen met lokale producten.

Praktisch

De ingrediënten zijn inbegrepen in de prijs.
Meebrengen sessie 2: keukenschort, aardappelmesje en snijplankje.

Sessies

  • ma 10 oktober '22
    19:00 - 21:30
    GC den Ichter - GC den Ichter
  • ma 17 oktober '22
    19:00 - 22:00
    GC den Ichter - GC den Ichter

Locatie(s)

Prijs

  • Standaardprijs
    € 29
    Ingrediënten zijn inbegrepen in de prijs.
  • Kortingsprijs
    € 21
    Ingrediënten zijn inbegrepen in de prijs.
  • UiTPAS kansentarief
    € 5,8
    Ingrediënten zijn inbegrepen in de prijs.
  • Verhoogde tegemoetkoming
    € 5,8
    Ingrediënten zijn inbegrepen in de prijs.

Begeleiding

-Sigurya- Christel Vanderheyden

Trainer/spreker natuurlijke voeding, bewustwording, innerlijke ontwikkeling. Kinder- jongeren-…
Meer over -Sigurya- Christel Vanderheyden

In samenwerking met