Duurzaam eten? Dit wil je weten!

© Creative Commons

Duurzaam eten in het dagelijks leven.

Start do 9 maart '23
19:30 - 21:30

3 sessies

Prijs

Standaardprijs: € 33
Alle prijzen

Waar Avansa Limburg vzw
Cellebroedersstraat 13-15
3500 Hasselt

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

We staan stil bij de voordelen van seizoensgebonden en gevarieerd eten, het plezier van nieuwe dingen ontdekken en het genieten van pure smaken.

We starten met algemene info over duurzame voeding. In de tweede sessie ontdek je welke producenten en organisaties er in de buurt van Hasselt zijn. Een producent doet zijn verhaal en je proeft van het lekkers. In de laatste sessie zal je merken dat duurzaam niet duurder hoeft te zijn. Je krijgt tips rond restverwerking, energieverbruik in de keuken, maaltijdplanning, recepten vinden, …

Sessies

  • do 9 maart '23
    19:30 - 21:30
    Avansa Limburg vzw - zaal Jeker - 1e verdieping
  • do 16 maart '23
    19:30 - 21:30
    Avansa Limburg vzw - zaal Jeker - 1e verdieping
  • do 30 maart '23
    19:30 - 21:30
    Avansa Limburg vzw - zaal Jeker - 1e verdieping

Locatie(s)

  • Avansa Limburg vzw Cellebroedersstraat 13-15
    3500 Hasselt Toon op kaart

Prijs

  • Standaardprijs
    € 33
  • Kortingsprijs
    € 21
    Korting voor: (1) studenten, (2) personen met een werkloosheidsuitkering, (3) gepensioneerden, (4) personen met een ziekte- of invaliditeitsuitkering, (5) personen die geen diploma hoger onderwijs hebben (maximum secundair onderwijs behaald).
  • UiTPAS kansentarief
    € 6,6
  • Verhoogde tegemoetkoming
    € 6,6
    Bewijs dit met een klevertje van de mutualiteit. Of schrijf je in via Rap op Stap.

Begeleiding

Christel Vanderheyden

Trainer/spreker natuurlijke voeding, bewustwording, innerlijke ontwikkeling. Kinder- jongeren- &…
Meer over Christel Vanderheyden